TIPS

(OM MEER GELD TE VERDIENEN)

1. Stel, nadat je lid bent geworden, in je profiel instellingen de “gewenste onderzoekfrequentie” in op aanbevolen standaard . Dan krijg je de meeste onderzoeken.

2. Stel in je profiel instellingen de ‘privacy instellingen’ in, hoe meer soorten onderzoeken je aanvinkt te willen ontvangen, des te meer je kunt verdienen. Deze staan standaard allemaal uit dus dit moet je echt even doen.

3. Vul alle profielvragen in over huishouden, onderwijs, beroep etc. Hoe meer we namelijk kunnen zorgen dat je in aanmerking komt voor een enquête. Probeer deze informatie ook up-to-date te houden.

4. In de profielvragen komt ook een tabblad ‘Onderzoek’ voor. Hier kun je aangeven om ook mee te doen aan extra onderzoeken waarbij je een webcam nodig hebt, tracking onderzoek waarbij je tijdelijk een app download of cookie laat plaatsen, en onderzoeken in andere talen die je mogelijk beheerst.

5. Log geregeld in op de site, er staan vaak extra onderzoeken klaar in de portal die je (nog) niet per uitnodiging hebt ontvangen in je e-mail. We sturen je namelijk maximaal 1 uitnodiging per dag toe omdat we ook niet teveel willen spammen.

6. Wacht niet te lang met reageren op een uitnodiging, het gebeurt regelmatig dat onderzoeken snel vol zitten en dan kan je helaas niet meer meedoen. Hoe eerder je meedoet, des te groter de kans dus dat dit nog kan.

7. Vul de onderzoeken eerlijk en niet te snel in, het kan zijn dat je dan vanwege een automatisch kwaliteits-script uit de vragenlijst wordt gezet. Er kunnen ook controlevragen in zitten. Sterker nog: het gebeurt regelmatig dat om die kwaliteit reden we achteraf beloningen moeten terugvorderen en dat is zonde.

Scroll to Top