7 belangrijke tips

(om meer geld te verdienen)

1. Stel, nadat je lid bent geworden, in je profiel instellingen de “gewenste onderzoekfrequentie” in op aanbevolen standaard. Dan krijg je de meeste onderzoeken.

2. Stel in je profiel instellingen de 'privacy instellingen' in, hoe meer soorten onderzoeken je aanvinkt te willen ontvangen, des te meer je kunt verdienen. Deze staan standaard allemaal uit dus dit moet je echt even doen.

3. Vul ook de profielvragen in over huishouden, onderwijs, beroep etc. Hoe meer we namelijk kunnen zorgen dat je in aanmerking komt voor een enquête. Probeer deze informatie ook up-to-date te houden.

4. Log geregeld in op de site, er staan vaak extra onderzoeken klaar in de portal die je (nog) niet per uitnodiging hebt ontvangen.

5. Installeer OpinionAPP (van CINT AB), te downloaden via App Store of Google Play. Log in met je e-mail en hij maakt automatisch verbinding met het BEENQ Panel. Zo krijg je meer surveys die bijvoorbeeld enkel via de app in te vullen zijn.

6. Wacht niet te lang met reageren op een uitnodiging, het gebeurt regelmatig dat onderzoeken snel vol zitten en dan kan je helaas niet meer meedoen.

7. Vul de onderzoeken eerlijk en niet te snel in, het kan zijn dat je dan vanwege een automatisch kwaliteits-script uit de vragenlijst wordt gezet. Er kunnen ook controlevragen in zitten.