Over Ons

BEENQ is niet meer dan een slimme samenstelling van de woorden BEtaalde ENQuêtes. Maar we vonden het zelf wel lekker klinken

Wij beheren deze site, en het panel dat erbij hoort, als een van de merken van Genius Online Marketing. Onder dat bedrijf horen nog veel meer websites en communities die eigenlijk één verbindende factor hebben: ze hebben iets te maken met het onderwerp geld.

Er is tegenwoordig via internet heel veel mogelijk op dit gebied. Iedereen kan steeds meer grip op zijn of haar financiën krijgen door online op zoek te gaan naar slimme informatie. Ook zijn er via die weg steeds meer producten en markten toegankelijk geworden.

Is de spaarrente in Nederland laag? Dan open je met hetzelfde gemak een rekening met veel hogere rente in een ander land. Heb je een lening nodig? dan ben je niet meer gebonden aan je eigen bank maar kan je dit online regelen bij praktisch elke aanbieder. Besparen op je kosten? Je kan tegenwoordig alles wel vergelijken via vergelijkingssites om voor jezelf de beste en goedkoopste deal te scoren.

En, waar deze site om draait, iedereen kan tegenwoordig zonder enige moeite of kennis geld verdienen. Gewoon op je telefoon op laptop, je hoeft niet meer te zoeken naar een tweede baantje of een krantenwijk. Daar zijn talloze mogelijkheden voor, variërend van een kleine bijverdienste tot online ondernemen. En daar komen wij in beeld.

Wij willen geld verdienen met enquêtes invullen leuker en makkelijker maken, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Wij vinden dit namelijk bij uitstek de beste manier van online geld verdienen omdat: 1) het een mooie vergoeding oplevert, 2) je er niks voor nodig hebt behalve een e-mailadres en je PayPal account, 3) je mee kan doen op de momenten dat het jou uitkomt, en 4) er geen investering of risico bij komt kijken (in tegenstelling tot bijvoorbeeld online beleggen of een eigen website starten).

We hebben daarom het zo overzichtelijk en simpel mogelijk gehouden. Een vrij eenvoudig platform waarbij je zelf kan aangeven hoeveel enquêtes je wilt ontvangen elke maand. Zo bepaal je zelf hoe vaak je een uitnodiging ontvangt voor een vragenlijst. Op dat moment is meedoen overigens niet verplicht, dat mag je zelf bepalen.

Heb je even meer tijd of wil je even wat meer verdienen? Dan kan je altijd zelf op de portal inloggen om de beschikbare onderzoeken te zien en daaraan mee te doen. Niet alle enquêtes krijg je namelijk per mail toegestuurd.

Als je eenmaal 10 euro hebt gespaard op je account kan je dit al laten uitbetalen. Dit gaat via PayPal. Via deze online portemonnee kan je er al direct mee winkelen bij veel webshops, maar je kan het ook binnen enkele dagen al laten overboeken naar je bankrekening. Zo kan je snel over je verdiensten beschikken.

We werken in dit alles nauw samen met onze partner CINT AB, een Zweeds bedrijf dat is gespecialiseerd in het aanbieden van (markt)onderzoeken. Zij zorgen er dus voor dat jij veel werk te doen hebt en bovendien krijg je uitbetaald vanuit hun naam, niet onbelangrijk.

Zij doen daarbij ook checks op de kwaliteit van het panel en zorgen ervoor dat het panel voldoet aan eisen vanuit ESOMAR, MRS, ARF, MRIA, AMA & AMSRO. Tevens borgen zij de certificeringen voor ISO 20252 en ISO 26362.