FAQ

Kan iedereen meedoen?

Bijna iedereen, je moet minimaal 13 jaar oud zijn als je in België woont, en minimaal 16 jaar oud als je in Nederland woont. Op basis van het land waar je woont mag je dan ook respectievelijk meedoen aan het panel BEENQ Nederland of BEENQ België.

is meedoen gratis?

Ja, je hoeft niet te betalen om lid te worden. Het is bovendien vrijblijvend, je bent nooit verplicht om mee te doen aan een enquête.

Waarom moet ik "mijn profiel" invullen?

We stellen je best wat vragen om je profiel compleet te maken, maar dat is niet zomaar. Dit is de informatie waarmee we beslissen of een onderzoek voor jou relevant is. Vul je deze zaken niet in of houd je ze niet geregeld up-to-date, dan kan het zijn dat je voor surveys wordt uitgenodigd waaraan je toch niet mee blijkt te kunnen doen na enkele eerste vragen.

Hoe ontvang ik enquêtes?

Je ontvangt uitnodigingen per e-mail om mee te doen aan onderzoeken. Maar we raden je ook aan om regelmatig op het platform in te loggen en te kijken of er nieuwe onderzoeken beschikbaar zijn.

Hoeveel kan ik verdienen?

De beloning per enquête wordt bepaald door de tijdsduur die het kost om deze in te vullen. Voor langere surveys krijg je dus meer geld. De beloningen variëren normaliter tussen €0,50 en €4,- en hoger.

aan Hoeveel enquêtes kan ik meedoen?

Dat ligt aan een aantal factoren. Ten eerste aan jouw profielkenmerken, want niet alle onderzoeken zijn voor jou relevant. Daarnaast ligt het aan je eigen voorkeur, je kan zelf aangeven hoeveel onderzoeken je bij voorkeur wil ontvangen.

Wanneer ontvang ik mijn verdiensten?

Je kan je saldo laten uitkeren zodra je minimaal 10 euro hebt verdient.

Hoe worden mijn verdiensten uitbetaald?

Je ontvangt je beloningen in geld via PayPal

Hoe maak ik een PayPal account aan?

Dit kan je eenvoudig doen via de site van PayPal. Dit is volledig gratis.

Is er ook een app?

Jazeker, die kan je downloaden in de App Store of via Google Play nadat je jezelf via deze site hebt aangemeld. De app het OpinionAPP.

Wat als ik niet meer mee wil doen?

Je kan je account te allen tijde stopzetten via de optie "account sluiten" in het platform. Je bent dan wel je gespaarde saldo kwijt.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Geen nood, die kan je resetten via de optie "wachtwoord vergeten?" op de inlog pagina.