FAQ

Kan iedereen meedoen?

Bijna iedereen, je moet minimaal 13 jaar oud zijn als je in België woont en minimaal 16 jaar oud als je in Nederland woont. Op basis van het land waar je woont mag je dan ook respectievelijk meedoen aan het panel BEENQ Nederland of BEENQ België.

is meedoen gratis?

Ja, je hoeft niet te betalen om lid te worden. Het is bovendien vrijblijvend, je bent nooit verplicht om mee te doen aan een enquête.

Waarom moet ik "mijn profiel" invullen?

We stellen je best wat vragen om je profiel compleet te maken, maar dat is niet zomaar. Dit is de informatie waarmee we beslissen of een onderzoek voor jou relevant is. Vul je deze zaken niet in of houd je ze niet geregeld up-to-date, dan kan het zijn dat je voor surveys wordt uitgenodigd waaraan je toch niet mee blijkt te kunnen doen na enkele eerste vragen.

Hoe ontvang ik enquêtes?

Je ontvangt uitnodigingen per e-mail om mee te doen aan onderzoeken. Maar we raden je ook aan om regelmatig op het platform of app in te loggen en te kijken of er nieuwe onderzoeken beschikbaar zijn. Dat zijn er namelijk vaak meer dan je ontvangt per uitnodiging.

Hoeveel kan ik verdienen?

De beloning per enquête wordt bepaald door de tijdsduur die het kost om deze in te vullen. Voor langere surveys krijg je dus meer geld. De beloningen variëren normaliter tussen €0,50 en €4,- en hoger.

aan Hoeveel enquêtes kan ik meedoen?

Dat ligt aan een aantal factoren. Ten eerste aan jouw profielkenmerken, want niet alle onderzoeken zijn voor jou relevant. Daarnaast ligt het aan je eigen voorkeur, je kan zelf aangeven hoeveel onderzoeken je bij voorkeur wil ontvangen.

Wanneer kan ik mijn verdiensten laten uitbetalen?

Je kan je saldo laten uitkeren zodra je minimaal 10 euro hebt verdient.

Hoe worden mijn verdiensten uitbetaald?

Je ontvangt je beloningen in geld via PayPal. Dit wordt meestal verwerkt en gestort binnen 2 - 10 werkdagen. Let op dat je PayPal is gekoppeld aan een e-mailadres. Je moet dus je BEENQ account aan hetzelfde emailadres koppelen. Het gebeurt dat PayPal een fee rekent voor het ontvangen van geld, hier hebben wij helaas geen invloed op. Dan ontvang je niet 10 euro maar slechts 9,80 omdat er dan 20 cent wordt ingehouden.

Hoe maak ik een PayPal account aan?

Dit kan je eenvoudig doen via de site van PayPal. Dit is volledig gratis. Gebruik dus hetzelfde emailadres als je BEENQ account.

Is er ook een app?

Jazeker, die kan je downloaden in de App Store of via Google Play nadat je jezelf via deze site hebt aangemeld. De app heet OpinionAPP. Onderaan deze pagina vind je link direct naar de app stores.

Wat als ik niet meer mee wil doen?

Je kan je account te allen tijde stopzetten via de optie "account sluiten" in het platform. Je bent dan wel je gespaarde saldo kwijt.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Geen nood, die kan je resetten via de optie "wachtwoord vergeten?" op de inlog pagina.